Over Food Only

Welkom & leuk dat je een kijkje neemt op mijn food blog; Food Only.

Op Food Only vind je vanalles over eten, zo vind je hier uiteraard recepten, maar deel ik ook graag mijn tips, reviews, hotspots & meer.

Het ontstaan van deze food blog? Ik moet eerlijk bekennen dat ik vroeger nooit een grote interesse heb gehad in het bereiden van eten, terwijl ik wel ontzettend kan genieten van lekker eten. Ik vond het gewoonweg niet interessant, daarnaast had ik het druk met school en als ik 's avonds thuis kwam, dan stond het eten al klaar.

Totdat ik op mezelf ging wonen in april 2017..

Want op mezelf wonen betekende ook dat ik zelf het eten moest gaan maken. Ongeveer een jaar voordat ik op mezelf ging, begon ik met het verzamelen van recepten die me lekker leken en die ik graag een keer wilde proberen na te maken. Ik scheurde boekjes als de Allerhande & Hallo Jumbo kapot en plakte deze recepten dan weer in een mapje, maakte een start met het verzamelen van kookboeken en vroeg recepten aan mijn moeder/familie,  schreef die op & deed her en der veranderingen.

Met de gedachte dat iedereen op zoek is naar lekkere en makkelijke recepten, leek het me een leuk en goed idee om mijn recepten en ervaringen te delen op deze blog.

Ik ben dus geen kok, heb geen opleiding of speciale kookcursus gevolgd, ik wil gewoon graag mijn recepten met jullie delen. Lekkere en vooral makkelijke recepten, want iedereen houdt van lekker eten, maar niet van moeilijk doen.

En als ik het kan, dan kan jij het ook!